SEO Scan van www.spelenderwijs-trainingen.nl

SEO SCORE
{{scores.total.display}} /100
{{scores.total.beoordeling}}
Mobiele SEO
{{scores.mobile.display}}/100
{{scores.mobile.beoordeling}}
SOCIAL MEDIA
{{scores.social.display}}/100
{{scores.social.beoordeling}}

Zet SEO effectiever in met de Webcijfers SEO Cloud

Ranking

Dit zijn de gevonden rankings voor www.spelenderwijs-trainingen.nl

Zoekwoord Positie Volume Maandelijkse bezoekers
{{pos.q}} {{pos.pos}} {{pos.vol}} {{((8/( pos.pos*2.2))/10) * pos.vol | number : 0}}
meer minder
Concurrenten Rapportage
{{comp}}
seo scan
meer minder
Zoekwoord posities bijhouden van u en uw concurrenten

De 100% accurate trank tracker meet tot in detail hoe jouw site presteert. Volg de prestaties van je zoekwoorden met onze Rank Tracker voor Desktop, Mobiel en Local. Je kunt de rank tracker gebruiken voor het bijhouden van de posities van jouw site en jouw concurrenten. Door de posities en algehele prestaties van de zoekwoorden van jouw concurrent te volgen, kunt je effectievere SEO-strategieën voor uw klanten ontwikkelen.

ontdek de SEO cloud

Belangrijkste ON-Page SEO

Titel {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}%

DOEL: 90%

Meta beschrijving {{quickscan.relevance.description.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 75%

1e paragraaf {{quickscan.relevance.pfirst.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 60%

De titel is {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Pagina titel lengte: {{quickscan.aTitle.length}} karakters.

De titel is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De titel heeft de juiste lengte
goed verbeteren

De inhoud van de pagina titel

Welkom bij Spelenderwijs-Trainingen

De meta beschrijving is {{(quickscan.relevance.description.match.length /(quickscan.relevance.description.match.length+quickscan.relevance.description.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Meta beschrijving lengte: {{quickscan.aMeta.descriptionlength}} karakters.

De beschrijving is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De beschrijving heeft de juiste lengte
goed verbeteren

Inhoud van de meta beschrijving

De eerste paragraaf is {{(quickscan.relevance.pfirst.match.length /(quickscan.relevance.pfirst.match.length+quickscan.relevance.pfirst.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Inhoud van de eerste paragraaf

" spelenderwijs-trainingen staat garant voor positieve, creatieve, soms confronterende trainingen met een grote impact op de deelnemers. "

De headings zijn {{(quickscan.relevance.headings.match.length /(quickscan.relevance.headings.match.length+quickscan.relevance.headings.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Juiste volgorde?

Ja, de headings zijn correct geplaatst Nee, de headings staan niet in een begrijpbare volgorde
goed verbeteren

Verdeling

h1
h2
h3
h4
h5
h6

Inhoud van de headings

3 - kernactiviteiten van spelenderwijs-trainingen
3 - reeds gerealiseerde trianingen:
3 - missie: mensen uitdagen te groeien op een manier waarbij ontmoeting, autonomie, respect, en plezier centraal staan.
3 - uitgangspunten * voor het ontwikkelen en het uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten zijn :
3 - het motto van spelenderwijs- trainingen: als spelen leren wordt en leren spelen *
4 - "spelenderwijs-trainingen doet zijn naam eer aan. in de communicatietrainingen van spelenderwijs-trainingen wordt veel gewerkt in groepen en in spelvorm. jos stokman, de trainer van spelenderwijs-trainingen, heeft naar volle tevredenheid diverse trainingen verzorgd in opdracht van roc leiden. hij is enthousiast, vrolijk en heeft creatieve ideeën. jos weet op een leuke manier weerstanden weg te werken bij deelnemers en hen nieuwe communicatieve vaardigheden aan te leren. onze opdrachtgevers zijn vol lof over hem. dit heeft in het afgelopen jaar al leuke persberichten opgeleverd in regionale huis-aan-huis bladen." petra kok accountmanager roc leiden
3 - vooronderstellingen:
3 - werkwijze:
3 - trainingen
3 - doelstelling
3 - spelenderwijs-trainingen maakt onderdeel uit van het netwerk welke de raak-proof trainingen mag verzorgen.
4 - "...hij leert de deelnemers op een speelse en creatieve manier vakken zoals methodisch werken, sociale vaardigheden en kinderopvang onder de knie te krijgen. bovendien wist jos van zestien verschillende individuen een groep te maken die elkaar door dik en dun steunt...." (bovenschoolse tso coördinatoren scope scholengroep)
3 - wat kan ik doen:
3 - spelenderwijs-trainingen richt zich op:
4 - ervaringen deelnemer nova college "…..maar ook later heb ik er nog veel aan terug gedacht. dan denk ik niet terug aan de theoretische dingen die ik van je geleerd heb, maar meer aan jouw persoonlijkheid, enthousiasme, je manier van denken, het doorvragen waar je nogal goed in bent. ik weet dat mede leerlingen jouw lessen altijd erg spannend vonden, ik trouwens ook wel. waarschijnlijk omdat we wel wisten dat jij andere dingen van ons wilde weten dan de gemiddelde docent en doorvroeg over dingen. je moest door jouw lessen echt naar jezelf gaan kijken en daardoor heb ik in die periode ook ontzettend veel over mijzelf geleerd. ik weet ook nog dat ik er thuis ook nog altijd over nadacht. jouw lessen gingen na schooltijd nog door. inderdaad heb jij een steentje in mijn rivier gelegd. misschien kan ik beter zeggen dat je er een steen in hebt gelegd die nog steeds met de rivier mee gaat. als ik jouw mail zo lees ben ik echt jaloers op jouw enthousiasme, vrolijkheid, vriendelijkheid. dat is echt een voorbeeld voor mij." geranne
4 - door de cursus begeleidingsvaardigheden te volgen heb ik geleerd wat zowel mijn sterke als aandachtspunten zijn. onder leiding van spelenderwijs-trainingen hebben we niet alleen onze competenties maar ook beleid en processen opgesteld, welke stappen we nodig achten om een succesvolle stage periode voor de stagiaire mogelijk te maken. hoe vaak gebeurt het niet dat de stagiaire in het diepe wordt gegooid en het zelf maar moet uitzoeken. tijdens de cursus zijn we stevig aan de tand gevoeld en hebben we stevig feedback op elkaar gegeven zonder dat dit uitmondde in een negatieve sfeer. dit werd ook zeer goed begeleid door de cursusleider jos stokman.
4 - jan rous leefomgeving portaal leiden  
3 - woningbouwcorporatie uit leiden e.o.
4 - jos stokman heeft voor ons de training 'begeleidingsvaardigheden' verzorgd. deze training beoogt om medewerkers, die stagiaires begeleiden kennis en vaardigheden te doen verkrijgen om dat op een zinvolle en prettige wijze te kunnen doen. jos weet in deze training (6 bijeenkomsten van 3 uur) de cursist er van te doordringen dat het begeleiden van anderen in de eerste plaats zelfkennis vereist, weet hoe je er in zit, besef je eigen (voor)oordelen en realiseer je hoe die van invloed zijn op jouw wijze van begeleiden. jos confronteert op een prettige wijze de cursist met diens eigen valkuilen, beter gezegd hij laat de cursist zijn/haar eigen valkuil(en) ontdekken. deze manier van training geven wordt door de deelnemers erg gewaardeerd en vergroot de effectiviteit van de training. m.i. is dit een training die menig leidinggevende ook goed van pas kan komen m.b.t. het begeleiden/coachen van de medewerkers.
4 - woningstichting portaal afdeling personeel & organsatie gerard kool
3 - scope scholengroep alphen aan den rijn
4 - "…..hoe krijg je zestien volwassen dames stil, en hoe motiveer je hen om dertig weken terug te keren naar de schoolbanken? dat lijkt lastig, maar het antwoord is simpel. vraag of jos stokman de opleiding wil verzorgen, en het worden boeiende en leerzame lessen die niemand wil missen! jos verzorgt, in samenwerking met het roc-leiden, de opleiding coördinator tussenschoolse opvang voor de scope scholengroep in alphen aan den rijn. hij leert de deelnemers op een speelse en creatieve manier vakken zoals methodisch werken, sociale vaardigheden en kinderopvang onder de knie te krijgen. bovendien wist jos van zestien verschillende individuen een groep te maken die elkaar door dik en dun steunt. de eerste groep is inmiddels ‘afgestudeerd’. alle deelnemers behaalden na dertig weken het certificaat coördinator tussenschool opvang. hoewel ze daar erg blij mee zijn, vinden de meeste het jammer dat de lessen zijn afgelopen. inmiddels heeft scope scholengroep een tweede groep gevormd die de opleiding volgt en ook deze deelnemers zijn laaiend enthousiast over de werkwijze van jos. als in de toekomst de mogelijkheid zich voordoet, dan zullen we zeker weer gebruikmaken van zijn kwaliteiten."
4 - bovenschoolse tso-coördinatoren scope-scholengroep alphen aan den rijn annemarie wassenaar lia de kok
3 - nova college, hoofddorp
4 - "al aantal jaren huur ik jos stokman in voor een training ‘gesprekstechnieken’ aan 3e jaars cursisten welzijn opleiding spw 4.   elk jaar opnieuw krijg ik van cursisten hele positieve en enthousiaste reacties over de training van jos. een greep uit deze reacties:
4 - “.. gaat goed in op de lesstof en verdiept zich ook in ons als persoon. zou iedereen les van moeten hebben, laat je dieper nadenken over jezelf en de methoden.
4 - een hele aardige en betrokken man. binnen zijn lessen heb ik beter naar mezelf leren kijken, zonder ‘afgekraakt te worden’ door medeleerlingen, docent of mezelf. jos is erg direct op een goede, aardige manier.
4 - de 4 uur op de maandag van jos vlogen  voorbij. jos is een leuke docent die heel rustig en relaxed alles heel begrijpelijk uitlegt. hij heeft snel door hoe het met je gaat of je iets begrijpt en  hoe je iets ervaart. hij zet je over van alles aan het nadenken.
4 - jos is een docent waar veel leraren nog iets van kunnen leren! hij brengt de stof op een boeiende manier en is erg enthousiast. het is een man die een hele positieve indruk bij ons heeft achtergelaten!
4 - … de lessen zijn afwisselend en er wordt op een leuke manier geoefend. jos weet iedereen te prikkelen om goed bij de les te blijven.
4 - het is een serieuze docent, betrekt iedereen bij de les. een les van jos is nooit saai!
4 - jos kan zijn aandacht goed verdelen over de groep en probeert waar hij kan te helpen. hij is geïnteresseerd in de leerlingen”.
4 - kortom: als trainer “gesprekstechnieken” hebben mijn cursisten veel van jos stokman geleerd op een leuke manier!"
4 - corrie molenaar opleidingsmanager welzijn nova college, hoofddorp
3 - training
3 - coaching
3 - jos stokman
Welkom bij Spelenderwijs-Trainingen

spelenderwijs-trainingen staat garant voor positieve, creatieve, soms confronterende trainingen met een grote impact op de deelnemers.
www.spelenderwijs-trainingen.nl belangrijkste on-page SEO inhoud

TF*IDF analyse van www.spelenderwijs-trainingen.nl

Content Checklist

Tekst / html ratio
De tekst html ratio is 63%
goed verbeteren
Aantal woorden
Er staan 2147 woorden op deze pagina.
goed verbeteren
Content ... dat zorgt er voor dat je gevonden wordt in Google.

Ga aan de slag en verbeter de content

Mobiele SEO
Maandelijkse SEO rapportage in 1 klik?

Betere rapportages en meer tijd voor jouw klanten!

probeer het gratis

Mobiele SEO Scan .... omdat meer dan de helft van uw bezoekers mobiel is


iframes
Goed, wij vonden geen iframes op deze pagina
 • {{link.txt}}
Grote elementen
Goed, wij vonden geen te grote elementen die buiten de pagina vallen
 • {{link.txt}}
Kleine elementen
Goed, wij vonden geen te kleine tik-elementen op deze pagina
 • {{link.txt}}
Responsive design
{{livescan.viewport.css.txt}}
Mobiele Viewport
{{livescan.viewport.txt}}
AMP html
{{livescan.amphtml.txt}}

Verbeter uw mobiele vindbaarheid

Meer klanten vinden de website van uw bedrijf via de mobiele telefoon. Mobiele zoekopdrachten zijn langer, specifieker en worden bovendien herschreven door Google RankBrain. Repsonsive design, mobiele conversie optimalisatie en AMP html helpen u om het meeste uit uw mobiele bezoekers te halen. Zet mobiele zoekmachine optimalisatie effectief in voor www.spelenderwijs-trainingen.nl met de WebCijfers SEO Cloud

Veelgemaakte fouten

Opbouw, afbeeldingen en links

Op zoek naar veelgemaakte fouten op www.spelenderwijs-trainingen.nl

{{heading.node}}
{{heading.text}}
fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
{{heading.node}}
{{heading.text}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
Social Media
Social Media ... belangrijker dan u denkt.

Investeren in social media is bouwen aan uw merk en nieuwe doelgroepen bereiken.

{{::ajaxscan.plus1count}}
Google+ likes
{{::ajaxscan.linkedin}}
LinkedIn likes
{{::ajaxscan.pinterest}}
Pinterest gedeeld

Links naar uw sociale profielen

Facebook open graph

Gebruik Facebook Open Graph mark-up om te bepalen hoe een post er uit ziet wanneer een bezoeker jouw pagina op facebook deelt.

 • og:description
  Niet gevonden
 • og:title
  Niet gevonden
 • og:url
  Niet gevonden
 • og:image
  Niet gevonden
 • og:type
  Niet gevonden

Twitter card

Gebruik Twitter Card mark-up om te bepalen hoe een tweet er uit ziet wanneer een bezoeker jouw pagina op twitter deelt.

 • twitter:description
  Niet gevonden
 • twitter:title
  Niet gevonden
 • twitter:site
  Niet gevonden
 • twitter:card
  Niet gevonden

Ben je klaar voor de ultieme SEO tool

Zoekmachine presentatie

Techniek

Beveiliging

Goed wij vonden SSL beveiliging. Hiermee krijgt uw site een groen slotje en een klein voordeel in Google

Geen SSL beveiliging gevonden

goed verbeteren
Snelheid

Pagina gedownload in {{quickscan.aServer.iDownloadTime}} seconden. Goed, de website reageert sneller dan de meeste andere websites Verbeter dit, jouw pagina reageert trager dan de meest andere pagina's

goed verbeteren
Eigen 404 pagina

Goed, wij vonden een eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een eigen pagina te zien.

Nee, wij vonden geen eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een foutmelding. Vervang deze foutmelding door een eigen 404 pagina.

goed verbeteren
Subdomein

Goed, een verzoek zonder www verwijst naar {{ajaxscan.subdomainredirecturl}}. Zo voorkom je duplicate content in Google. Een verzoek zonder www wordt niet doorgestuurd. Zorg er altijd voor dat jouw pagina met en znder www ervoor altijd naar hetzelfde adres wordt doorgestuurd.Zo voorkom je duplicate content in Google

goed verbeteren
Instructies voor zoekmachines

Goed, wij vonden een robots.txt bestand. Wij vonden geen robots.txt bestand Gebruik een robots.txt bestand om zoekmachines te vertellen wat wel en niet geïndexeerd mag worden en waar jouw sitemap te vinden is.

goed verbeteren
Website icoon

Goed, wij vonden een website icoon (favicon). Nee, wij vonden geen website icoon (favicon). Door een favicon te gebruiken wordt jouw website herkenbaarder. Je ziet een favicon onder andere terug als icoon in de bovenbalk van jouw browser.

goed verbeteren
Sitemap

Goed, we hebben een sitemap gevonden in de robots.txt

 • {{sitemap}}

Wij hebben geen sitemap gevonden in de robots.txt. Google gebruikt sitemaps om jouw pagina snel en efficiënt te indexeren.

goed verbeteren
Opbouw van de pagina
{{item.name}}
goed verbeteren verbeteren

WebCijfers SEO Assistent

VOLG ONS:
Link van deze pagina: https://www.webcijfers.nl/seo-scan/www.spelenderwijs-trainingen.nl