SEO Scan van www.dagaz-coaching.nl

SEO SCORE
{{scores.total.display}} /100
{{scores.total.beoordeling}}
Mobiele SEO
{{scores.mobile.display}}/100
{{scores.mobile.beoordeling}}
SOCIAL MEDIA
{{scores.social.display}}/100
{{scores.social.beoordeling}}

Zet SEO effectiever in met de Webcijfers SEO Cloud

zoek een SEO Expert

Ranking

Dit zijn de gevonden rankings voor www.dagaz-coaching.nl

Zoekwoord Positie Volume Maandelijkse bezoekers
{{pos.q}} {{pos.pos}} {{pos.vol}} {{((8/( pos.pos*2.2))/10) * pos.vol | number : 0}}
meer minder
Concurrenten Rapportage
{{comp}}
seo scan
meer minder

Belangrijkste ON-Page SEO

Titel {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}%

DOEL: 90%

Meta beschrijving {{quickscan.relevance.description.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 75%

1e paragraaf {{quickscan.relevance.pfirst.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 60%

De titel is {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Pagina titel lengte: {{quickscan.aTitle.length}} karakters.

De titel is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De titel heeft de juiste lengte
goed verbeteren

De inhoud van de pagina titel

Jouw virtuele coach / E-Coaching · Dagaz Coaching & Training

De meta beschrijving is {{(quickscan.relevance.description.match.length /(quickscan.relevance.description.match.length+quickscan.relevance.description.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Meta beschrijving lengte: {{quickscan.aMeta.descriptionlength}} karakters.

De beschrijving is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De beschrijving heeft de juiste lengte
goed verbeteren

Inhoud van de meta beschrijving

Op zoek naar een Virtuele Mentor of Coach? Kennis maken met E-Coaching? E-Coaching is effectief en betaalbaar. Skype, telefoon, e-mail en WhatsApp.

De eerste paragraaf is {{(quickscan.relevance.pfirst.match.length /(quickscan.relevance.pfirst.match.length+quickscan.relevance.pfirst.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Inhoud van de eerste paragraaf

" ik ben bij jos terecht gekomen via mijn vader. ik had nog nooit gehoord van een coach, en ik twijfelde of een coach mij kon helpen bij het vinden van een baan als piloot. ik had echter nooit durven dromen hoeveel jos voor mij zou gaan betekenen. "

De headings zijn {{(quickscan.relevance.headings.match.length /(quickscan.relevance.headings.match.length+quickscan.relevance.headings.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Juiste volgorde?

Ja, de headings zijn correct geplaatst Nee, de headings staan niet in een begrijpbare volgorde
goed verbeteren

Verdeling

h1
h2
h3
h4
h5
h6

Inhoud van de headings

3 - bel 06 - 5159 9882!
1 - jouw virtuele coach / e-coaching
1 - ben jij dit??
2 - als je net zo bent als de meeste andere bezoekers van mijn  site, dan ben je succesvol en ambitieus. je bent toegewijd aan je werk en je leven loopt op rolletjes. je streeft ernaar om persoonlijk en professioneel te groeien.
2 -
2 - je hebt je doelstellingen scherp en hebt er alles voor over om deze te realiseren. je wilt een blijvende indruk op deze wereld achterlaten.
2 - soms zit het een beetje tegen; je hebt veel te veel te doen en veel te weinig tijd. misschien voel jij je wel zoals deze lezer:
2 - ik wordt overspoeld met werk. het maakt niet uit wat ik doe. ik moet er voortdurend aan denken dat ik eigenlijk iets anders zou moeten doen. ik hoor bij de turntraining van mijn dochter te zijn, maar in plaats daarvan zit ik op mijn werk. ik kan nauwelijks de aandrang weerstaan om mijn telefoon te pakken en mijn e-mail te controleren. ik vraag mij voortdurend af of ik misschien iets belangrijks mis op mijn werk.
1 -
3 - ik wil graag meer weten over carrièrecoaching door jos v.d. voort v.d. kleij
1 - voel jij je aangesproken?
2 - wees eens eerlijk:
2 - heb je wel eens het gevoel dat de dingen sneller op je afkomen dan dat jij aan kan?
2 - ben je voortdurende bang dat je iets belangrijks vergeet?
2 - maak je je zorgen dat wat jij dacht dat maar tijdelijk was, nu ineens een permanente situatie blijkt te zijn??
2 - als dat zo is sta je niet alleen. we hebben ons allemaal wel eens zo gevoeld.
1 - ik weet zelf hoe dat voelt
2 - ik weet hoe het voelt als je werk boven je hoofd groeit, terwijl je tegelijkertijd ook aandacht moet geven aan datgene wat voor jou het belangrijkste is: je gezin, je gezondheid en de maatschappij.
2 - jarenlang heb ik zelf geworsteld om uit die mallemolen te komen. veel te vaak vond ik mijn carrière belangrijker als mijn gezin, mijn gezondheid en mijn meest waardevolle relaties.
2 - als voormalig business manager en statutair directeur van een aantal succesvolle ondernemingen en nu als succesvolle coach en arbeidsdeskundige in mijn eigen bedrijf, weet ik als geen ander dat de realiteit is dat er altijd meer te doen dan er tijd beschikbaart is. ik heb me ook gerealiseerd dat het antwoord niet ligt in het simpelweg nog meer doen. het antwoord is te vinden door de goede dingen te doen.
1 - virtuele/e-coaching
3 - ik wil meer weten over e-coaching
3 - ja! ik wil weten hoe ik een productivity meet-up kan organiseren voor mijn team!
2 - voor als je vastloopt in je werk.. voor als je je wilt bezinnen op je carrière. als je wilt leren werken zonder stress.. als je meer tijd voor jezelf of je gezin wilt hebben!
2 - ik leer mensen om slimmer en efficiënter te werken. zodat ze elke week genoeg tijd vrij spelen voor extra vrije tijd en ze kunnen werken zonder stress.
3 - ik wil meer weten over de masterclass slimmer en effectiever werken
1 - productivity meet-up
1 - omnifocus e-book
4 - ook te koop in de nederlandse en belgische ibook store
2 - mijn diensten:
4 - (virtuele) coaching
4 - trainer
4 - arbeidsdeskundige
4 - auteur/columnist
4 - (virtuele) coaching
2 - als coach ben ik gespecialiseerd in het coachen van mensen in het werk of die (dreigen) daarin vast te lopen. ik help je om jouw talenten en competenties te ontdekken en ontwikkelen en om je nieuwe vaardigheden aan te leren. ik geef je beter inzicht in jezelf, in je gedrag, je overtuigingen en belemmeringen. mijn coaching wordt ook wel ingezet als klankbord voor mensen die een nieuwe verantwoordelijkheid aangaan in het werk. of bij leidinggevenden die willen ondervinden waar bij hun de blinde vlekken zitten die ontstaan wanneer je al wat langer in dezelfde functie zit.
2 - coaching kan ook een oplossing bieden als je loopbaan niet zo gaat als je verwacht had, of als je denkt dat je huidige werk niet (meer) bij je past. young potentials (rond de 30 en 1 of 2 werkervaringen rijk) hebben vaak behoefte aan een carrièreaudit. even pas op de plaats maken en kijken waar je staat met behulp van een coach. de meeste van deze coachingstrajecten verlopen via e-coaching: via de mail, telefoon, en via skype. daardoor is het ook heel betaalbaar. deze vorm van coaching bouwt door zijn korte sessies en hoge frequentie snel momentum op en levert dan ook snel resultaat. e-coaching is ook een goed coaching instrument als je geconfronteerd wordt met (onvrijwillig) ontslag of als je een outplacement traject mag volgen.
2 - ik heb in de loop der jaren veel expertise opgebouwd in het coachen van mensen die met uitstelgedrag worstelen. dit is een specialisatie die redelijk zeldzaam is in nederland. er zijn maar weinig coaches die verstand hebben van uitstelgedrag en op de hoogte zijn van de onderliggende oorzaken.
4 - trainer
2 - de moderne kenniswerker kent vele uitdagingen. e-mail, sms, whatsapp, smartphone, ipad, televisie, internet, twitter, etc. stuk voor stuk vragen ze om jouw aandacht. en vaak op momenten die jou niet goed uitkomen. om je werk goed te kunnen doen is het noodzakelijk dat je gestructureerd kunt werken en dat je aandacht en focus gaat naar de onderhanden klus. voor veel mensen is dat een enorme uitdaging.
2 - als trainer kan ik je leren om op de juiste manier met die uitdaging om te gaan en de regie en het overzicht op je werk terug te winnen. ik leer je letterlijk om slimmer te werken en daardoor beter met de voor jou zo kostbare tijd om te gaan. ik verzorg 1 op 1 trainingen op locatie, via e-coaching of een hybride vorm van beide begeleidingsvormen. in die trainingen besteed ik ook veel aandacht aan het aanleren van nieuwe gewoontes. gewoontes die er voor zorgen dat je slimmer en gestructureerd gaat werken en dus tijd gaat overhouden. tijd voor jezelf of voor het werk.
2 - ik heb mijn ervaring en deskundigheid op het terrein van slimmer werken ook ingezet voor het opzetten van leerslimmerwerken.nl. dit is een online leeromgeving waar je cursussen kunt volgen die je leren om slimmer om te gaan met je werk.
4 - arbeidsdeskundige
2 - als arbeidsdeskundige vind ik het prettig om werkgevers te adviseren op het terrein van belasting en belastbaarheid. niet zozeer vanuit het gezichtspunt van verzuim en uitval, maar meer vanuit de visie dat sommige mensen ziek kunnen worden van het eigen werk. vaak met een burn-out tot gevolg. veel van deze mensen kunnen niet terug in het eigen werk of slechts met veel begeleiding.
2 - weer anderen worden geconfronteerd met een zeer plotseling en soms chronisch ziektebeeld dat heel belemmerend kan werken op de belastbaarheid. denk aan niet-aangeboren hersenletsel als gevolg van een ongeluk, of bijvoorbeeld een ziektebeeld als epilepsie, ernstige hartaandoeningen of copd. alhoewel deze mensen misschien niet direct in het eigen werk terug kunnen, kunnen ze vaak nog wel aangepast werk verrichten. zowel de medewerkers met een burn-out, als medewerkers met een ingewikkeld ziektebeeld vallen bij de reguliere arbo dienstverlening vaak buiten de boot. mijn ervaring als coach en mijn deskundigheid op het terrein van belasting en belastbaarheid kan voor deze medewerkers ingezet worden.
4 - auteur/columnist
2 - ik schrijf regelmatig columns voor mijn eigen blog hier op deze website. daarnaast publiceer ik regelmatig artikelen op de site van lifehacking.nl, 123werkforum.nl en het forum voor ondernemers van kpn & co. sporadisch wordt ik gevraagd als gastauteur voor een artikel op andere blogs zoals bijvoorbeeld hetnieuwewerkenblog.nl.
2 - de onderwerpen waar ik over schrijf zijn zo gevarieerd als mijn eigen belangstelling. ik geef meestal wel de voorkeur aan inhoudelijke artikelen en columns. ik ben niet zo van de snelle tips of lifehacks. heb je belangstelling om mij een keer als gastauteur op je blog te laten publiceren of wil je me een keer inhuren als gastspreker, neem dan contact met mij op 06 – 5159 9882 of via de mail jos@dagaz-coaching.nl.
2 - jos in het kort
2 - wat heb ik te bieden:
2 - dit zeggen anderen:
2 - deze bedrijven en organisaties gingen je voor:
4 - contact:
4 - spreeklocatie(s):
4 - recente columns:
Jouw virtuele coach / E-Coaching · Dagaz Coaching & Training

Op zoek naar een Virtuele Mentor of Coach? Kennis maken met E-Coaching? E-Coaching is effectief en betaalbaar. Skype, telefoon, e-mail en WhatsApp.
www.dagaz-coaching.nl belangrijkste on-page SEO inhoud

TF*IDF analyse van www.dagaz-coaching.nl

Content Checklist

Tekst / html ratio
De tekst html ratio is 9%
goed verbeteren
Aantal woorden
Er staan 3244 woorden op deze pagina.
goed verbeteren
Content ... dat zorgt er voor dat je gevonden wordt in Google.

Ga aan de slag en verbeter de content

Mobiele SEO
Hulp nodig met zoekmachine optimalisatie?

Kijk eens bij onze premium partner KRL Media

krl media seo consultant

Mobiele SEO Scan .... omdat meer dan de helft van uw bezoekers mobiel is


iframes
Goed, wij vonden geen iframes op deze pagina
  • {{link.txt}}
Grote elementen
Goed, wij vonden geen te grote elementen die buiten de pagina vallen
  • {{link.txt}}
Kleine elementen
Goed, wij vonden geen te kleine tik-elementen op deze pagina
  • {{link.txt}}
Responsive design
{{livescan.viewport.css.txt}}
Mobiele Viewport
{{livescan.viewport.txt}}
AMP html
{{livescan.amphtml.txt}}

Verbeter uw mobiele vindbaarheid

Meer klanten vinden de website van uw bedrijf via de mobiele telefoon. Mobiele zoekopdrachten zijn langer, specifieker en worden bovendien herschreven door Google RankBrain. Repsonsive design, mobiele conversie optimalisatie en AMP html helpen u om het meeste uit uw mobiele bezoekers te halen. Zet mobiele zoekmachine optimalisatie effectief in voor www.dagaz-coaching.nl met de WebCijfers SEO Cloud

Veelgemaakte fouten

Opbouw, afbeeldingen en links

Op zoek naar veelgemaakte fouten op www.dagaz-coaching.nl

{{heading.node}}
{{heading.text}}
fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
{{heading.node}}
{{heading.text}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
Social Media
Social Media ... belangrijker dan u denkt.

Investeren in social media is bouwen aan uw merk en nieuwe doelgroepen bereiken.

{{::ajaxscan.plus1count}}
Google+ likes
{{::ajaxscan.linkedin}}
LinkedIn likes
{{::ajaxscan.pinterest}}
Pinterest gedeeld

Links naar uw sociale profielen

Ben je klaar voor de ultieme SEO tool

Zoekmachine presentatie

Techniek

Beveiliging

Goed wij vonden SSL beveiliging. Hiermee krijgt uw site een groen slotje en een klein voordeel in Google

Geen SSL beveiliging gevonden

goed verbeteren
Snelheid

Pagina gedownload in {{quickscan.aServer.iDownloadTime}} seconden. Goed, de website reageert sneller dan de meeste andere websites Verbeter dit, jouw pagina reageert trager dan de meest andere pagina's

goed verbeteren
Eigen 404 pagina

Goed, wij vonden een eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een eigen pagina te zien.

Nee, wij vonden geen eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een foutmelding. Vervang deze foutmelding door een eigen 404 pagina.

goed verbeteren
Subdomein

Goed, een verzoek zonder www verwijst naar {{ajaxscan.subdomainredirecturl}}. Zo voorkom je duplicate content in Google. Een verzoek zonder www wordt niet doorgestuurd. Zorg er altijd voor dat jouw pagina met en znder www ervoor altijd naar hetzelfde adres wordt doorgestuurd.Zo voorkom je duplicate content in Google

goed verbeteren
Instructies voor zoekmachines

Goed, wij vonden een robots.txt bestand. Wij vonden geen robots.txt bestand Gebruik een robots.txt bestand om zoekmachines te vertellen wat wel en niet geïndexeerd mag worden en waar jouw sitemap te vinden is.

goed verbeteren
Website icoon

Goed, wij vonden een website icoon (favicon). Nee, wij vonden geen website icoon (favicon). Door een favicon te gebruiken wordt jouw website herkenbaarder. Je ziet een favicon onder andere terug als icoon in de bovenbalk van jouw browser.

goed verbeteren
Sitemap

Goed, we hebben een sitemap gevonden in de robots.txt

  • {{sitemap}}

Wij hebben geen sitemap gevonden in de robots.txt. Google gebruikt sitemaps om jouw pagina snel en efficiënt te indexeren.

goed verbeteren
Opbouw van de pagina
{{item.name}}
goed verbeteren verbeteren

WebCijfers SEO Assistent

VOLG ONS:
Link van deze pagina: https://www.webcijfers.nl/seo-scan/www.dagaz-coaching.nl