SEO Scan van www.boes-kok.nl

SEO SCORE
{{scores.total.display}} /100
{{scores.total.beoordeling}}
Mobiele SEO
{{scores.mobile.display}}/100
{{scores.mobile.beoordeling}}
SOCIAL MEDIA
{{scores.social.display}}/100
{{scores.social.beoordeling}}

Zet SEO effectiever in met de Webcijfers SEO Cloud

Ranking

Dit zijn de gevonden rankings voor www.boes-kok.nl

Zoekwoord Positie Volume Maandelijkse bezoekers
{{pos.q}} {{pos.pos}} {{pos.vol}} {{((8/( pos.pos*2.2))/10) * pos.vol | number : 0}}
meer minder
Concurrenten Rapportage
{{comp}}
seo scan
meer minder
Zoekwoord posities bijhouden van u en uw concurrenten

De 100% accurate trank tracker meet tot in detail hoe jouw site presteert. Volg de prestaties van je zoekwoorden met onze Rank Tracker voor Desktop, Mobiel en Local. Je kunt de rank tracker gebruiken voor het bijhouden van de posities van jouw site en jouw concurrenten. Door de posities en algehele prestaties van de zoekwoorden van jouw concurrent te volgen, kunt je effectievere SEO-strategieën voor uw klanten ontwikkelen.

ontdek de SEO cloud

Belangrijkste ON-Page SEO

Titel {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}%

DOEL: 90%

Meta beschrijving {{quickscan.relevance.description.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 75%

1e paragraaf {{quickscan.relevance.pfirst.p | number : 0}}% niet gevonden

DOEL: 60%

De titel is {{quickscan.relevance.title.p | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Pagina titel lengte: {{quickscan.aTitle.length}} karakters.

De titel is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De titel heeft de juiste lengte
goed verbeteren

De inhoud van de pagina titel

Boes Kok B.V. | ontwerpers, ingenieurs & adviseurs

De meta beschrijving is {{(quickscan.relevance.description.match.length /(quickscan.relevance.description.match.length+quickscan.relevance.description.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Meta beschrijving lengte: {{quickscan.aMeta.descriptionlength}} karakters.

De beschrijving is langer dan toegestaan en daardoor ingekort De beschrijving heeft de juiste lengte
goed verbeteren

Inhoud van de meta beschrijving

Wij ontwerpen uw droom woning of bedrijfsgebouw! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vergunningmanagement, bestemmingsplanwijzigingen en vergunningvrij bouwen.

De eerste paragraaf is {{(quickscan.relevance.pfirst.match.length /(quickscan.relevance.pfirst.match.length+quickscan.relevance.pfirst.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant niet gevonden

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Inhoud van de eerste paragraaf

" boes + kok b.v. kan u van a tot z begeleiden binnen het bouwtraject. al onze projecten bevatten ontwerpen van eigen hand met oog voor detail en bouwkundige oplossingen. op het gebied van bestemmingsplanproblematiek staan wij u bij en uiteraard verzorgen wij de aanvraag omgevingsvergunning voor u project bij de betreffende overheid. "

De headings zijn {{(quickscan.relevance.headings.match.length /(quickscan.relevance.headings.match.length+quickscan.relevance.headings.nomatch.length))*100 | number : 0}}% relevant

{{word}} {{word}}
goed verbeteren verbeteren

Juiste volgorde?

Ja, de headings zijn correct geplaatst Nee, de headings staan niet in een begrijpbare volgorde
goed verbeteren

Verdeling

h1
h2
h3
h4
h5
h6

Inhoud van de headings

2 - over ons
5 - bouwplannen? het begint op papier.
2 - diensten
4 - vormgeving
4 - bouwtechniek
4 - omgevingsrecht
4 - vergunningmanagement
2 - referenties
2 - met ondersteuning en advies van boes en kok zijn wij tot een prachtig karakteristiek en gebiedseigen ontwerp gekomen voor onze droomwoning. het komen van concept ontwerp tot definitief ontwerp is bij deze heren een kleine stap. gecombineerd met hun netwerk, kennis en expertise om een vergunningstraject soepel te laten verlopen, maakt dat wij boes en kok als uitstekend partner beschouwen voor elk (ver)bouwplan.    
2 - voor de bouw van ons landhuis op landgoed wellerwaard hebben dirk jan en melvin een grote prestatie verricht. hun praktische benadering en professionele aanpak maakte het ontwerp- en bouwproces tot een succes.
2 - wij zijn erg goed geholpen en begeleid door boes + kok in het vergunningtraject voor onze nieuwe loods en kantoor!  zeer professionele partij met een praktisch ontwerp. er werd gewezen op enkele valkuilen en hier waren ook meteen ideeën voor. als er iets aangepast moest worden, werd dit vaak de zelfde dag nog geregeld!
2 - we zitten nog in midden in complex vergunningstraject, maar zonder boes en kok waren wij nooit zover gekomen. ze weten de juiste wegen te bewandelen! ze denken zowel praktisch als economisch en er wordt goed overlegd om tot het gewenste resultaat te komen. kortom fijne partner!
2 - wij ervaren b+k als betrouwbare, vakkundige ontwerpers. luisteren naar de klant zijn voor hen geen loze beloftes! ze weten er verrassend creatief vorm aan te geven. door gedegen voorbereiding en goede contacten met de gemeente is de vergunningverlening zeer snel verlopen. door goede voorlichting, advisering en begeleiding; een bouwproces wat ons zeer tevreden stemde!
2 - met de medewerking van boes + kok hebben wij nu inmiddels meerdere complexe huisvestingsprojecten mogen realiseren. door goed vooroverleg met ons als ook de lokale overheden zijn deze trajecten erg soepel verlopen. wij kunnen boes + kok dan ook zeker aanraden voor de complexere projecten!
2 - dirk-jan en melvin zijn topjongens. ze zorgen ervoor dat o.a. bij de gemeente alles van een leien dakje gaat. on restaurant de lindenhof vaart er wel bij!    
2 - boes en kok is een bureau dat doordacht en no nonsens te werk gaat. eigenzinnig waardoor het maximale uit een opdracht gehaald kan worden, samenwerking is daardoor top en passend in onze bedrijfsfilosofie.
2 - wij zijn techneuten en houden ons graag bezig met bouwen voor de klant, “geneuzel” met vergunningen en lastige regelgs zetten wij daardoor makkelijk op een 2e plaats. gelukkig kunnen we bouwen boes + kok die ons hier creatief bij ondersteunen! door hun ervaring krijgen zij toch meer voor elkaar als het om vergunningen gaat!
2 - kennis en kunde, korte lijnen, prima prijs- kwaliteit verhouding, afspraak is afspraak en prettig in de communicatie! allemaal eigenschappen die ik ervaar bij boes en kok, daarom een prima partij om in je (bouw) team te hebben
2 - bij diverse projecten door de jaren heen, kijk ik terug op een prettige manier van overleggen, samenwerken, grote betrokkenheid al tijdens het ontwerp en constructie uitwerking, maar ook tijdens de uitvoering. dirk-jan en melvin, een professioneel en prettig team om mee samen te werken!
2 - bij de aanschaf van een naastgelegen (grote) woning naast ons bedrijf in tuk hebben we in samenwerking met boes + kok gekeken naar de mogelijkheid van appartementen binnen de bestaande bouw. eindresultaat is 3 appartementen; geheel passend binnen de wens in tuk als dorp!
2 - daarnaast zijn we als installateur breder bij opdrachtgevers in beeld boes + kok. in bouwteam met opdrachtgever, bouwer, installateur en b+k komen we tot duidelijke en heldere afspraken; zowel voor de opdracht (ontwerptekeningen e.a.) als tijdens opdracht/uitvoering en oplevering. ook hier geldt; “samen sta je sterker”; en het werkt ook wel zo plezierig!
2 - dirk-jan en melvin zijn creatief en bouwkundig een sterk koppel. een ideale partner die je als ‘tolk’ kan inzetten naar de gemeente, en als bouwbegeleider naar je aannemer. kortom lekker snel schakelen en bouwen, zodat je zelf met je eigen business verder kan.
2 - met boes + kok kan ik goed sparren over de praktische aanvliegroutes om te komen tot vergunningverlening van allerhande bouwplannen. boes + kok is snel en adequaat en de lijnen zijn kort.
2 - als ontwikkelaar zijn wij altijd op zoek naar ontwerpers die naast het ontwerp oog hebben voor de maak- en uitvoerbaarheid van een gebouw. dirk-jan & melvin verstaan de kunst om dit te realiseren! ook met betrekking tot het doorlopen van ruimtelijke procedures. wij ervaren dit als plezierig.
2 - het huis staat er nu en het voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. naar mijn volle overtuiging is dit voor een belangrijk deel te danken aan boes + kok…. lees de gehele recensie op de projectpagina veneweg 316.  
2 - tijdens een bouwproces kom je heel wat hindernissen tegen, dan is het fijn als bepaalde dingen probleemloos voor je worden geregeld of als je bepaalde dingen uit handen kunt geven. boes + kok werkt snel, efficiënt en met korte lijnen! zeer tevreden.
2 - dirk-jan & melvin dagen je uit om gezamenlijk je eisen en wensen nader te onderzoeken en te verfijnen. ze kwamen daarna met een verrassend ontwerp en pragmatische aanpak dat verder ging dan dat ik zelf hadden kunnen bedenken. deze mannen zijn prettig in omgang, komen afspraken na en zijn er ook tijdens de bouwfase!
2 - vakkundig, snel en professioneel!
2 - veilig en plezierig van papier naar een huis onder de paraplu van boes & kok.
2 - de samenwerking tussen onze bureaus bestaat uit korte lijnen met  wederzijds respect voor de disciplines. hierdoor worden er  heldere, doordachte constructies ontworpen zodat voor de opdrachtgever de meest economische resultaten bereikt worden.
2 - ons midden- en kleinbedrijf werkt intensief samen met de heren boes & kok. voor ons zijn bouwpartners met flexibiliteit, daadkracht en doortastendheid van groots belang. binnen dit bureau is dit prima in balans.
2 - boes + kok heeft ons voortreffelijk geholpen met onze bestemmingswijzing en bouwplannen in muggenbeet.
2 - selectie projecten
2 - de vergunningmanagers
5 - u heeft al een bouwplan?
2 - ons team
4 - ing. dirk-jan boes
4 - ing. melvin kok
2 - contact
4 - heeft u een project waarover u met ons zou willen sparren? neem dan vrijblijvend contact met ons op.
2 - social instagram
Boes Kok B.V. | ontwerpers, ingenieurs & adviseurs

Wij ontwerpen uw droom woning of bedrijfsgebouw! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vergunningmanagement, bestemmingsplanwijzigingen en vergunningvrij bouwen
www.boes-kok.nl belangrijkste on-page SEO inhoud

TF*IDF analyse van www.boes-kok.nl

Content Checklist

Tekst / html ratio
De tekst html ratio is 12%
goed verbeteren
Aantal woorden
Er staan 2027 woorden op deze pagina.
goed verbeteren
Content ... dat zorgt er voor dat je gevonden wordt in Google.

Ga aan de slag en verbeter de content

Mobiele SEO
Maandelijkse SEO rapportage in 1 klik?

Betere rapportages en meer tijd voor jouw klanten!

probeer het gratis

Mobiele SEO Scan .... omdat meer dan de helft van uw bezoekers mobiel is


iframes
Goed, wij vonden geen iframes op deze pagina
 • {{link.txt}}
Grote elementen
Goed, wij vonden geen te grote elementen die buiten de pagina vallen
 • {{link.txt}}
Kleine elementen
Goed, wij vonden geen te kleine tik-elementen op deze pagina
 • {{link.txt}}
Responsive design
{{livescan.viewport.css.txt}}
Mobiele Viewport
{{livescan.viewport.txt}}
AMP html
{{livescan.amphtml.txt}}

Verbeter uw mobiele vindbaarheid

Meer klanten vinden de website van uw bedrijf via de mobiele telefoon. Mobiele zoekopdrachten zijn langer, specifieker en worden bovendien herschreven door Google RankBrain. Repsonsive design, mobiele conversie optimalisatie en AMP html helpen u om het meeste uit uw mobiele bezoekers te halen. Zet mobiele zoekmachine optimalisatie effectief in voor www.boes-kok.nl met de WebCijfers SEO Cloud

Veelgemaakte fouten

Opbouw, afbeeldingen en links

Op zoek naar veelgemaakte fouten op www.boes-kok.nl

{{heading.node}}
{{heading.text}}
fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
{{heading.node}}
{{heading.text}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{image.alt}} Geen beschrijving
geen fouten gevonden fouten gevonden
{{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}} {{link.text | limitTo:100}} {{link.href | limitTo:100}}
geen fouten gevonden fouten gevonden
PageRank: Nee
PageRank: Ja
pagerank pagerank
Social Media
Social Media ... belangrijker dan u denkt.

Investeren in social media is bouwen aan uw merk en nieuwe doelgroepen bereiken.

{{::ajaxscan.plus1count}}
Google+ likes
{{::ajaxscan.linkedin}}
LinkedIn likes
{{::ajaxscan.pinterest}}
Pinterest gedeeld

Links naar uw sociale profielen

Facebook open graph

Gebruik Facebook Open Graph mark-up om te bepalen hoe een post er uit ziet wanneer een bezoeker jouw pagina op facebook deelt.

 • og:description
  Niet gevonden
 • og:title
  Niet gevonden
 • og:url
  Niet gevonden
 • og:image
  Niet gevonden
 • og:type
  Niet gevonden

Twitter card

Gebruik Twitter Card mark-up om te bepalen hoe een tweet er uit ziet wanneer een bezoeker jouw pagina op twitter deelt.

 • twitter:description
  Niet gevonden
 • twitter:title
  Niet gevonden
 • twitter:site
  Niet gevonden
 • twitter:card
  Niet gevonden

Ben je klaar voor de ultieme SEO tool

Zoekmachine presentatie

Techniek

Beveiliging

Goed wij vonden SSL beveiliging. Hiermee krijgt uw site een groen slotje en een klein voordeel in Google

Geen SSL beveiliging gevonden

goed verbeteren
Snelheid

Pagina gedownload in {{quickscan.aServer.iDownloadTime}} seconden. Goed, de website reageert sneller dan de meeste andere websites Verbeter dit, jouw pagina reageert trager dan de meest andere pagina's

goed verbeteren
Eigen 404 pagina

Goed, wij vonden een eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een eigen pagina te zien.

Nee, wij vonden geen eigen 404 pagina. Bezoekers die op een niet bestaande pagina terecht komen krijgen een foutmelding. Vervang deze foutmelding door een eigen 404 pagina.

goed verbeteren
Subdomein

Goed, een verzoek zonder www verwijst naar {{ajaxscan.subdomainredirecturl}}. Zo voorkom je duplicate content in Google. Een verzoek zonder www wordt niet doorgestuurd. Zorg er altijd voor dat jouw pagina met en znder www ervoor altijd naar hetzelfde adres wordt doorgestuurd.Zo voorkom je duplicate content in Google

goed verbeteren
Instructies voor zoekmachines

Goed, wij vonden een robots.txt bestand. Wij vonden geen robots.txt bestand Gebruik een robots.txt bestand om zoekmachines te vertellen wat wel en niet geïndexeerd mag worden en waar jouw sitemap te vinden is.

goed verbeteren
Website icoon

Goed, wij vonden een website icoon (favicon). Nee, wij vonden geen website icoon (favicon). Door een favicon te gebruiken wordt jouw website herkenbaarder. Je ziet een favicon onder andere terug als icoon in de bovenbalk van jouw browser.

goed verbeteren
Sitemap

Goed, we hebben een sitemap gevonden in de robots.txt

 • {{sitemap}}

Wij hebben geen sitemap gevonden in de robots.txt. Google gebruikt sitemaps om jouw pagina snel en efficiënt te indexeren.

goed verbeteren
Opbouw van de pagina
{{item.name}}
goed verbeteren verbeteren

WebCijfers SEO Assistent

VOLG ONS:
Link van deze pagina: https://www.webcijfers.nl/seo-scan/www.boes-kok.nl